Primii colindatori la Primaria Giurgiu

Primii colindatori la Primaria Giurgiu

Holul Primăriei Giurgiu a răsunat luni dimineaţă de colinde. Aşa cum este datina, în fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă glasurile cristaline ale copiilor pot fi auzite la orice pas intonând cântece specifice Crăciunului.
Peste 100 de preşcolari şi elevi din cinci instituţii de învăţământ giurgiuvene s-au adunat, luni dimineaţă în jurul bradului de Crăciun de la intrarea în Primărie, pentru a le ura de bine autorităţilor locale.
Aceştia au fost primiţi de primarul Nicolae Barbu, viceprimarii Alexandru Vladu şi Liviu Popazu, de consilierii Sorin Cepraga, Ilie Clement, Ştefan Gâdea şi de reprezentanţii Direcţiei Patrimoniu din cadrul Primăriei Giurgiu.
Însoţiţi de părinţi şi educatoare, micuţii de la Gradiniţa nr. 3, Scufiţa Roşie, Albă ca Zăpada, precum şi elevii şcolilor nr.6 şi Mircea cel Bătrân au primit de la gazde pentru colindele frumoase câte o punguţă cu dulciuri, sucuri şi fructe.
La final, edilii dar şi celelalte gazde prezente au mulţumit colindătorilor pentru spectacolul oferit şi i-au invitat pe micuţi la o sesiune foto de grup.

Ultima modificare: 15.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul COMUNICAT

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.